Tom Lee Studio                          Work      Info      Process     

 





We Are Mammoth



A transformation of an industrial warehouse into a serene office for a software company.








We Are Mammoth sought a unique but refined environment tailored to their very specific culture and way of working: highly-focused, independent work punctuated by all office collaborative “scrums.”

The existing space was a warehouse converted to an eclectic, single-family home characterized by odd geometries and multiple colors.


Minimal, orthogonal interventions were inserted to organize and simplify the space into an environment for focused work and gathering, the latter anchored by a large wall with a markable surface. The scope of work also included design of custom walnut-veneered workstations and lacquered MDF file cabinets.
 






© Tom Lee Studio PLLC